joi, 21 iunie 2012

Salata de pui Cajun

Reteta culinara pentru Salata de pui Cajun

Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat fara piele
sare
maioneza
1 lingura de mustar
1 lingura otet de mere
1 lingurita de hrean
2 oua fierte tari, feliate
jumatate de telina feliata
un sfert de ceapa
sos picant (tabasco)

Instructiuni de preparare:
Puneti o oala cu apa cu sare pe foc. Taiati pieptul in bucati mari. Cand apa fierbe adaugati puiul, acoperiti oala cu un capac si opriti focul. Lasati carnea de pui sa stea asa 15 minute.

Intr-un bol mare adaugati maioneza, mustarul, otetul, paprika si hreanul. Amestecati cu ouale, ceapa si telina.
Scoateti carnea din apa in care ati lasat-o si tocati marunt. Amestecati cu celelalte ingrediente si adaugati sare si sos picant dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu